WordPress website

Niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Een WordPress website die werkt!

Het is de kunst om de balans tussen vormgeving en gebruiksvriendelijkheid te vinden. Door mijn jarenlange ervaring met zeer diverse branches weet ik wat wel en niet werkt. Die informatie verpakt in een goede WordPress website die niet alleen op de dekstop, maar ook op tablet en mobiel er uit springt.

Vanuit een goede basis.

Een nieuwe website laat je maken met een bepaald doel voor ogen. Die doelen voegen we samen met de gestelde wensen en eisen. Al deze gegevens combineren we tot een unieke basis voor jouw website. Hierbij adviseer ik je en denk met je mee. Zo krijg je een goed doordachte en passende website.

De juiste aanpak.

Ineens komt er veel op je af: teksten schrijven, foto’s maken, nadenken over je wensen en nog veel meer. Maar je staat er niet alleen voor. Ik zal je waar nodig helpen. Van het begin tot het einde volgen we een helder proces, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Voorbeelden.

Met trots toon ik hieronder een selectie van websites die ik in de afgelopen periode voor klanten heb gerealiseerd.

Je website goed vindbaar (SEO).

Vindbaar zijn in Google is al lange tijd van groot belang. Om hier goed op in te spelen lever ik websites met een sterke basis en een goede pagina structuur. Om alles uit je website te halen reik ik je graag een SEO specialist aan. De teksten op je website worden dan voor specifieke zoektermen geschreven.

Overtuig met beeld.

Om toekomstige klanten te overtuigen, kunnen foto’s zeer bepalend zijn voor het gevoel dat zij bij jou als bedrijf hebben. Foto’s laten vaak de mensen achter het bedrijf zien. Dit kan je doen met zelfgemaakte foto’s of nog beter, door professionele foto’s. Die professionele fotograaf reik ik je graag aan.

Voordelen van WordPress.

Het beheer van je website in eigen hand hebben? Door de fijne structuur die binnen WordPress wordt gebruikt werkt het beheren van de website erg gemakkelijk. Op eenvoudige wijze kan je de teksten en foto’s op je webpagina’s aanpassen zonder in de code te hoeven duiken.

Wil je starten met enkel pagina’s en dit later uitbreiden? Geen punt! Zo kan je later altijd nog functies toevoegen zoals een portfolio, fotoalbum, blog, webshop of een meertalige website.

Hoe gek je vraag ook is, het antwoord is altijd wel te vinden. Doordat het door zoveel mensen wordt gebruikt is er altijd wel iemand die tegen de zelfde vraag aan liep.

Regelmatig wordt WordPress voorzien van updates om niet alleen nieuwe functionaliteiten toe te voegen, maar ook om het systeem veilig te maken. Mits je de website goed up to date houdt, geef je hackers (vrijwel) geen kans om jouw website te hacken.

Informatie aanvragen.

Vraag vrijblijvende meer informatie aan voor een WordPress website.