Website analyse

Spreek mensen aan met een pakkende advertentie

Persoonlijke tips voor jouw website.

Websites worden steeds belangrijker, want mensen zoeken steeds meer online op. De ontwikkelingen voor websites gaan zowel qua techniek als vormgeving hard. Dit maakt het van essentieel belang dat je goed bij de tijd blijft. Vaak kunnen kleine verbeteringen aan je website al een groot effect hebben.

Maar welke punten kunnen er beter aan je website? Haal je wel alles uit je website? Past de sfeer nog wel bij de uitstraling van je bedrijf? Met een website analyse kom je daarachter.

Deze analyse is wat voor jou als:

Analyse met toelichting.

Je krijgt een lijst met tips en handige toelichting. En nee; niet een geautomatiseerd rapport, maar een persoonlijke analyse. Zo weet je wat de tips inhouden en kun je erna beter actie ondernemen. Je wilt immers ook snel aan de slag met de tips. Dit kan aan de hand van de uitgebreide lijst van tips die specifiek voor jouw website zijn. Deze lijst krijg je digitaal toegestuurd zodat je er later altijd nog eens naar kan kijken.

Voordelen van de analyse:

Kan je website nog mee?

In veel gevallen kan je direct met de tips aan de slag om je huidige website te verbeteren. Maar soms kan het ook voorkomen dat er zoveel aan je website gedaan moet worden dat een nieuwe efficiƫnter is. Hierover krijg je eerlijk adviezen en oplossingen om de beste keuze te maken.

Samen de analyse bespreken.

Na het opstellen van de analyse stuur ik deze naar je op. Wil je het telefonisch samen doorlopen dan is dat ook mogelijk. Op die manier krijg je nog meer toelichting op de tips en kun je vragen stellen. Daarmee worden de tips nog waardevoller voor jou en kun je er echt iets mee.

Analyse aanvragen.

Vraag vrijblijvend een analyse voor jouw website aan.