Over Mooijer Graphic

En de persoon achter het bedrijf

De start van Mooijer Graphic

Na het afronden van de opleiding “Media Vormgeving” in 2012 ben ik mijn vaardigheden en kennis gaan opbouwen onder de naam Mooijer Graphic. Ik merkte al snel dat ik heel goed een passend ontwerp kan maken bij (streng) gestelde eisen. Dagelijks zet ik deze vaardigheden en kennis in door mooie merken te helpen bij het ontwerpen van media-uitingen afgestemd op visie en strategie.

Wie ben ik?

Arnaud Mooij is mijn naam, 31 jaar en woonachtig in Deventer. De passie voor het vak grafische vormgeving is op veertienjarige leeftijd ontstaan met het bewerken van auto’s in Photoshop. Zo veranderde ik onder andere de kleur en velgen. Gevolg; mijn enthousiasme en liefde voor vormgeving was geboren.

Werkwijze.

Voordat ik begin met ontwerpen luister ik eerst aandachtig naar de wensen en het gevoel dat je met je bedrijf wilt uitstralen. Door te adviseren en mee te denken kom ik tot de juiste ingrediënten om een ontwerp te maken die vaak de eerste keer al raak is.

Ik sta voor snelle en persoonlijke service om tot een geweldig resultaat te komen. Heldere communicatie en korte lijnen dragen hier aan bij. Bij grotere projecten werken we aan de hand van een helder proces, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Mijn stijl.

Alle media-uitingen die ik ontwerp passen binnen de “look and feel” van je huidige of nieuwe huisstijl. Deze vormen samen een geheel zodat de (potentiële) klanten het razendsnel zullen herkennen als jouw bedrijf. Kenmerkend voor mijn ontwerpstijl is het “less is more” thema. Strakke, frisse en moderne ontwerpen die rust uitstralen, maar wel precies vertellen wat er verteld moet worden.

De opdrachtgevers.

Met trots werk ik voor onder andere deze mooie opdrachtgevers.