WordPress website onderhoud

Elke website heeft onderhoud nodig.

Je WordPress website laten onderhouden.

Met WordPress kan je heel gemakkelijk je eigen website voorzien van nieuwe teksten of afbeeldingen. Maar dat technische gedeelte is toch wel wat lastiger. En het is zo belangrijk! Je moet altijd je website up-to-date houden. De updates zijn er om technische fouten uit je website te halen zoals beveiligingslekken of functies die niet lekker werken.

Het bijhouden van deze updates kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen of lastig zijn. Hoe fijn is het dan als iemand dat voor je kan doen? Mij kost het updaten veel minder tijd en ik weet precies waar ik op moet letten. Zo blijft je website altijd veilig en goed werken.

Dit is wat voor jou als:

Wat krijgt updates?

Er zijn 3 zaken waarvan er regelmatig updates beschikbaar zijn.

WordPress

Dit is de basis van je website en moet ten alle tijden up-to-date zijn. Hier worden regelmatig updates voor uitgebracht die de website veiliger maken of nieuwe handige functies toevoegen.

Plugins

Om je WordPress website extra functionaliteiten te geven worden er vrijwel altijd plugins geïnstalleerd. Ook hiervan zijn regelmatig updates die gedaan moeten worden.

Thema

Je website krijgt vorm aan de hand van een thema. Of dit nou een gratis of betaald thema is. Om dezelfde reden als met WordPress en de plugins moet deze ook regelmatig worden voorzien van updates. Hier worden vaak nieuwe en betere functionaliteiten aan toegevoegd. En daarnaast wil je natuurlijk dat je thema goed blijft werken met WordPress.

Voordelen van het onderhoud:

Support.

Naast het up-to-date houden van je WordPress website biedt ik een stukje support aan in het onderhoud. Zo kun je met kleine klusjes bij mij terecht. Je kan hierbij denken aan het aanpassen van een tekst of afbeelding. Mocht het zo zijn dat het klusje een klus wordt dan laat ik altijd van te voren weten wat de kosten zijn. Zo krijg je geen verrassingen achteraf.

Hoe vaak is er onderhoud nodig?

Mijn advies is om dit elke maand uit te voeren. Zo blijf je het beste bij qua updates. In overleg en na een analyse van je WordPress website kunnen we de frequentie eventueel verlagen. Een zeer eenvoudige website heeft over het algemeen minder vaak updates nodig als een complexe website.

Informatie aanvragen.

Vraag vrijblijvend informatie aan voor het onderhoud van jouw website.