Stoepbord laten ontwerpen

De mobiele reclamezuil.

Met een stoepbord opvallen.

Een stoepbord is uitermate geschikt om buiten je pand reclame te maken voor een actie of ter bewegwijzering naar het pand. Stoepborden zijn eenvoudig te verplaatsen en daarmee zijn het handige reclame middelen die je tijdens de openingstijden in het zicht kan zetten.

Samen gaan we kijken naar het doel dat je voor ogen hebt en hoe we dat het beste kunnen vertalen naar het ontwerp van een stoepbord.

Zet je stoepbord in bij:

Een passend stoepbord ontwerp.

Je wilt van grote afstand al opvallen met het stoepbord. Dit lukt door middel van een uniek ontwerp dat enkel het nodige laat zien. Zo is de boodschap die je wilt overbrengen direct duidelijk. Het ontwerp zal in stijl van je huisstijl worden ontworpen, zodat het herkenbaar is als jouw bedrijf.

De teksten en foto’s kun je zelf aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen met jou, een tekstschrijver en fotograaf overleggen we het gewenste resultaat.

Van digitaal naar stoepbord

Je kan er voor kiezen om een stoepbord zelf te laten produceren, dan krijg je van mij de bestanden die daar gereed voor zijn. Maar naast het ontwerpen van een stoepbord kan ik je begeleiden bij het bestellen. Er zijn zoveel keuzes in stoepborden en materialen dat het bestellen een hele opgave kan worden. Samen bespreken we je wensen en ik zorg dat het bestellen voor je wordt geregeld.

Voordelen:

Offerte aanvragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om samen aan de slag te gaan met jouw stoepbord.