Roll Up banner laten ontwerpen

Roll jouw boodschap eenvoudig uit!

Roll Up banner om op te vallen.

Op beurzen of in een bedrijfsruimte is een Roll Up banner een zeer geschikt middel om reclame te maken of om sfeer mee te creëren. Je kan het zeer eenvoudig overal mee naar toe nemen, omdat je het simpelweg kan oprollen. Als je het eenmaal hebt geplaatst heb je een groot vlak waarop je de boodschap kan plaatsen die je wilt overdragen.

Samen gaan we kijken naar het doel dat je voor ogen hebt en hoe we dat het beste kunnen vertalen naar het ontwerp van de Roll Up banner.

Zet je roll-up banner in bij:

Een passend ontwerp.

Opvallen of sfeer creëren met een Roll Up banner lukt met een uniek ontwerp dat enkel het nodige laat zien. Zo is de boodschap die je wilt overbrengen direct duidelijk. Het ontwerp zal in stijl van je huisstijl worden ontworpen, zodat het herkenbaar is als jouw bedrijf.

Als je de banner voor een raam plaatst of op een stand met veel verlichting dan is de materiaalkeuze essentieel. Door te kiezen voor het juiste materiaal kan je de Roll Up banner namelijk ook gebruiken met licht van achteren. Het ontwerp blijft dan altijd goed zichtbaar.

De teksten en foto’s kun je zelf aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen met jou, een tekstschrijver en fotograaf overleggen we het gewenste resultaat.

Voordelen:

Van digitaal ontwerp naar drukker

Je kan er voor kiezen om een roll up banner zelf te laten produceren, dan krijg je van mij de bestanden die daar gereed voor zijn. Maar naast het ontwerpen van een roll up banner kan ik je begeleiden bij het bestellen. Er zijn zoveel keuzes in roll up banners en materialen dat het bestellen een hele opgave kan worden. Samen bespreken we je wensen en ik zorg dat het bestellen voor je wordt geregeld.

Voorbeelden.

Met trots toon ik hieronder een selectie van roll up banners die ik in de afgelopen periode voor klanten heb gerealiseerd.

Offerte aanvragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om samen aan de slag te gaan met jouw roll up banner.