Presentatiemap laten ontwerpen

Samengevoegd in één mooie map.

Goede indruk achter laten.

Met een presentatiemap kun je op een professionele manier je offertes versturen of je andere reclame-uitingen verspreiden. Als je hiermee aankomt bij een potentiële klant zal dat zeker een goede indruk geven. Het ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt er ook voor dat je alles handig in één map kan geven. Geen losse papieren maar alles geordend bij elkaar.

Zet je presentatiemap in bij:

Unieke presentatiemap.

De presentatiemap krijgt een uniek ontwerp dat is ontworpen in stijl van je huisstijl, zodat het herkenbaar is als jouw bedrijf. Dit lukt door gebruik te maken van de juiste kleuren, vormen en foto’s.

Er wordt daarbij rekening gehouden met de manier van vouwen zodat het ontwerp op alle zijdes goed doorloopt. Zo kan je bijvoorbeeld een rij met foto’s aan zowel de buiten- als binnenkant door laten lopen.

Wil je teksten of foto’s aan de buiten- of binnenkant van het ontwerp? Je kan dan de teksten en foto’s zelf aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen met jou, een tekstschrijver en fotograaf overleggen we het gewenste resultaat.

Voordelen:

Van digitaal naar drukker

Je kan er voor kiezen om de presentatiemappen zelf te laten drukken, dan krijg je van mij de bestanden die daar gereed voor zijn. Maar naast het ontwerpen van de presentatiemappen kan ik je begeleiden bij het bestellen van je drukwerk. Er zijn zoveel keuzes in drukkerijen en papiersoorten dat het bestellen een hele opgave kan worden. Samen bespreken we je wensen en ik zorg dat het drukwerk voor je wordt geregeld.

Offerte aanvragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om samen aan de slag te gaan met jouw offertemap.