Poster laten ontwerpen

Op grote afstand opvallen met een poster

Met een poster de aandacht trekken.

Voor het promoten van een evenement, je dienst/product of het informeren van mensen is een poster uitermate geschikt. Door het relatieve grote formaat kun je op grote afstand al opvallen en de mensen aanspreken. Daarnaast kan het ter aankleding van je bedrijfsruimte of beursstand gebruikt worden. Door bijvoorbeeld foto’s van de producten of bedrijfsfoto’s die de juiste sfeer uitstralen.

Samen gaan we kijken naar het doel dat je voor ogen hebt en hoe we dat het beste kunnen vertalen naar het ontwerp van de flyer.

Zet je poster in bij:

Poster laten ontwerpen.

De poster krijgt een uniek ontwerp dat is ontworpen in stijl van je huisstijl, zodat het herkenbaar is als jouw bedrijf. Dit lukt door gebruik te maken van de juiste kleuren, vormen en foto’s. Met een ontwerp dat enkel het nodige laat zien komt de boodschap duidelijk over en zal je sneller de mensen aanspreken.

De teksten en foto’s kun je zelf aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen met jou, een tekstschrijver en fotograaf overleggen we het gewenste resultaat.

Er zijn diverse formaten en papiersoorten beschikbaar, maar welke past het beste bij de situatie? Want komt de poster buiten of binnen te hangen? Je kan bijvoorbeeld opvallen door een afwijkend formaat te kiezen. Samen gaan we kijken welke het beste aansluit op jouw wensen.

Voordelen:

Van digitaal naar drukker

Je kan er voor kiezen om de posters zelf te laten drukken, dan krijg je van mij de bestanden die daar gereed voor zijn. Maar naast het ontwerpen van de posters kan ik je begeleiden bij het bestellen van je drukwerk. Er zijn zoveel keuzes in drukkerijen en papiersoorten dat het bestellen een hele opgave kan worden. Samen bespreken we je wensen en ik zorg dat het drukwerk voor je wordt geregeld.

Offerte aanvragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om samen aan de slag te gaan met jouw poster.