Advertentie laten ontwerpen

Spreek mensen aan met een pakkende advertentie

Een pakkende advertentie.

Een advertentie is zeer breed inzetbaar. Zo kan je de advertentie plaatsen in een (lokale) krant, een clubblad ter sponsoring of in een magazine. Het voordeel hiervan is dat je eenmalig advertentie laat ontwerpen die je vervolgens meerdere keren kunt gebruiken.

Met een goede advertentie val je op in die media uitingen en zul je de doelgroep aanspreken. Zeker als je de advertentie regelmatig en op meerdere plekken plaatst. Daarmee zorg je voor herhaling en blijven mensen je herinneren.

Zet je advertentie in bij:

Sterk ontwerp.

De advertentie krijgt een uniek ontwerp dat is ontworpen in stijl van je huisstijl, zodat het herkenbaar is als jouw bedrijf. Dit ontwerp zal opvallen en door al het onnodige weg te laten zal de boodschap direct duidelijk zijn.

Naast dat de advertentie moet opvallen, moet het ook een duidelijk doel hebben. Zodat je mensen aanspreekt en aanzet tot actie. Denk er goed over na wat je wilt bereiken met de advertentie.

De teksten en foto’s kun je zelf aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen met jou, een tekstschrijver en fotograaf overleggen we het gewenste resultaat.

Voordelen:

Van digitaal naar drukker

Het ontwerp wordt volgens de gestelde eisen van de drukker ontworpen. Je ontvangt na goedkeuring van het ontwerp dan ook een bestand waarmee de drukker kan werken.

Voorbeelden.

Met trots toon ik hieronder een selectie van advertenties die ik in de afgelopen periode voor klanten heb gerealiseerd.

Offerte aanvragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om samen aan de slag te gaan met jouw advertentie.